ADVISEUR

RECRUITER

MEDIATOR

COACH

Uw Partner in HRM

Wilt u kort kennismaken met de persoon achter Modulair HR, leest u dan even verder.

Mijn naam is Esther Carrière. Ik ben sinds begin 2010 zelfstandig werkzaam op het gebied van HR advisering, coaching en werving en selectie. Per 1 januari 2013 heb ik deze activiteiten onder de naam Modulair HR samengebracht, met toevoeging van mediation als alternatieve manier voor het omgaan met zakelijke- en arbeidsconflicten.

Al sinds 2001 richt ik mij op de werving en selectie van professionals. Daarnaast ken ik vanuit HR en management ook de opdrachtgeverszijde. Vanuit mijn jarenlange ervaring aan beide zijden en mijn oprechte interesse in mensen en organisaties, durf ik te zeggen dat ik erg goed ben in het maken van de ‘perfect match’. 

Met Modulair HR wil ik een antwoord geven op de zeer diverse, vaak ook praktische behoeften van kleine tot middelgrote ondernemingen op het gebied van Human Resource Management. Ik bied u externe ondersteuning, wanneer u wilt en op de wijze die past bij u en uw organisatie. Maatwerk door flexibele mogelijkheden in diensten en tariefstelling. Ik streef naar persoonlijk contact en duurzame relaties, daarbij neem ik uw belangen serieus en wil ik u en uw bedrijf graag echt leren kennen.

Uit ervaring ken ik de belangen van zowel organisaties als werknemers en weet ik deze goed bij elkaar te brengen. Ik breng ruim twintig jaar werkervaring mee, waarvan meer dan vijftien jaar als manager, adviseur en coach, in zowel commerciële organisaties als bij de overheid en binnen de non-profit sector.

Ik ben doelgericht en heb een analytische benaderingswijze. Zowel de taak als de mens hebben mijn vanzelfsprekende aandacht. Ik ben integer en betrokken bij de mensen in mijn omgeving. Het geeft mij voldoening wanneer ik een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van mensen en organisaties. Mijn specialisaties liggen op het gebied van HR, management, optimaliseren van de interne organisatie, werving en selectie, conflictbemiddeling en coaching.

Ik ben breed opgeleid  binnen het veld van psychologie, HR, management, bedrijfskunde en commercie. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren met veel plezier tijd geïnvesteerd in verschillende opleidingen op het gebied van mensen, gedrag, communicatie en conflictbemiddeling.

Ik ben gecertificeerd voor MBTI (Myers Briggs Type Indicator) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en lid van de Nederlandse Vereniging voor NLP. Daarnaast heb ik een NMI (Nederlands Mediation Instituut) geaccrediteerde opleiding mediation gevolgd.